Sunday, August 29, 2010

Updates on my baby... :)



She was concentrating hard on the tv... :)

16 comments:

white rose said...

hai dynas...
comeinye baby u...

nashanadz said...

nak gigit baby ni bole x?sgt geram!!!

viruspadu said...

hehehe bijak dia :)

SyahNas80 @ Nana said...

geraaaaaamnyer... bile ar nana nak dapat baby camni hehehe...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

aallloooloolooo cuemelnyerr

Nor Leesa said...

Alah comelnya anak k.dynas. Grrrr! Meoww

Anasfadilah said...

cuteness!

atty's said...

comeynya ..geram..ketul2 tgn ngn peha tu ..

rozana said...

sgt tembam

Bright Eye said...

So adorable

lily lotus said...

ralit betul dia..pasnih boleh train dia shopping pulak :)

Aiza Azril said...

hi cutie! dah besar dah yr girl kan...oh btw, nk tanya la i ada tgk gmbr u dlm paper with baby pakai this personalized onesie, kat mana u beli ya? i rasa i pernah nampak kt one of these blog tp tak sure which one....do share if you don't mind ya...thanks! :)

Yatie said...

so cutee...........

cendera jiwa said...

rambut sama mcm mak die

anastasheeka said...

kak dynas. baby nak jadi actress lah tu someday. haha. :) just spotted your shop. goin to be there someday. :)

Nor Leesa said...

kak dynas comel nya baby u. hehe. Best nya kalu dpt tgk tv sebelah dia. huhu. :)